torsdag 9 september 2010

Renskavspanna a´ la Malin

Ikväll gjordes det renskavspanna här hemma! Eftersom att jag inte kom ihåg hur mormor sa att man skulle göra, så hittade jag på lite själv. Och gott blev det ändå, mycket gott till och med!


Det här behöver du:
1 pkt renskav 240 g
1 strimlad gul lök
100 g kantareller
1 köttbuljongtärning
2,5 dl Imat eller vanlig matlagningsgrädde
2-3 msk svart vinbärsgelé
Soja för färg
salt & peppar

Gör så här:
Bryn renskaven enligt paketets anvisningar. Tillsätt strimlad lök, kantareller och smula sedan i köttbuljongen. Salta och peppra. Tillsätt Imat, soja och svartvinbärsgelé. Låt puttra en stund. Servera med pressad potatis eller ris!

Ser inte så aptitligt ut nu men åh så gott det blir sen!


Halfway there...


Klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar